Alarmnummer: 0251-215454
24 uur per dag bereikbaar

Tot ons werkgebied behoren: Akersloot, Bakkum, Beverwijk, Castricum, Heemskerk, Limmen, Uitgeest, Velsen-Noord, Wijk aan Zee en de Woude

Spoedgeval of niet?

Er is niet altijd sprake van een spoedgeval. Wilt u zeker weten of dit het geval is?

Gevonden vermist

Nieuws

Pagina 1 van 4  > >>

25 oktober 2017

Ook dit jaar was de Open Dag van de DAK weer een groot succes, wel wat wind maar dit jaar geen regen. Via deze weg willen wij ook alle gasten bedanken die tijdens de Open Dag aanwezig waren.

Klik op onderstaande foto om doorgelinkt te worden naar de site van Sanne van der Valk om alle leuke foto's te kunnen bekijken.

 

20 oktober 2017

Bij Kliniek voor Gezelschapsdieren in Uitgeest zijn vorige week drie honden binnengebracht die stoned leken. Mogelijk door het eten van poep van junkies.

http://www.nhnieuws.nl/nieuws/213811/Honden-belanden-stoned-bij-dierenarts-na-loslopen-in-uitlaatgebied-Uitgeest

07 oktober 2017

251tv heeft tijdens de open dag op 1 oktober gefilmd. Het geeft een hele leuke en informatieve impressie van deze dag. Klik op de volgende link om het filmpje te bekijken: https://www.youtube.com/watch?v=q-ajeM_VonM 

06 september 2017

Zondag 1 oktober is het weer zover: de jaarlijkse open dag van Dierenambulance Kennemerland!
Van 12:00 tot 16:00 zetten wij onze deuren open zodat iedereen een kijkje achter de schermen kan nemen. Daarbij worden we ook dit jaar weer vergezeld door vele leuke en interessante standhouders!

Er is genoeg te doen en zien voor jong en oud. Maak kennis met de uilen van familie Zijlstra, ontmoet de fretten van Frettig Gestoord, maak een ritje op de paarden van Daan’s Horses, en is dat een slang?! De schapen, ezel en Vlaamse Reuzen vinden het ook gezellig als je ze een aai over hun bol komt geven. Vergeet ook geen kijkje te nemen in de dierenambulance, bij de imker, Zeehondencentrum Pieterburen en Stichting Zwerfkat Havengebied IJmuiden. Maak kennis met de hondenspellen van de Honden Speel-o-theek of koop iets leuks voor uw trouwe viervoeter bij Dierenwereld van Someren. En dat zijn maar een paar van de gasten die onze open dag met ons vieren

Voor de kinderen is er een gratis ijsje en limonade en onze schminkers staan klaar met de schmink en penselen. Wie na al het leuks nog energie over heeft, kan zich vermaken in het springkasteel. Dit jaar zijn er ook meerdere interessante workshops en presentaties. Onder andere over reanimatie bij honden en katten, het houden van varkens en het houden van reptielen.

We hopen op goed weer en nodigen iedereen uit om op zondag 1 oktober bij ons langs te komen aan de Kleine Houtweg 35 in Heemskerk.

De medewerkers en vrijwilligers van Dierenambulance Kennemerland. 

 

21 juni 2017

Voorgaande jaren liep Nathalie  de 7 km. Dit jaar gaat zij samen met zoon Steef voor de 14 km op zondag 25 juni.  Nathalie is bijna 2 jaar vrijwilligster bij de Dierenambulance Kennemerland  als rijdster op de ambulance en zou het prachtig vinden als men haar wil sponsoren ten behoeve van de Dierenambulance. De Dierenambulance kan het geld goed gebruiken voor o.a. nieuw aan te schaffen hulpmiddelen als vangnetten, chipreaders, voer voor de tijdelijk aanwezige dieren enz. enz.

Uw gift kunt u storten op rekeningnummer NL 57 INGB 0003488569 ten name van de Stichting Dierenambulance Kennemerland o.v.v. Marquetteloop. 

Uiteraard is de Dierenambulance Kennemerland heel blij met dit fantastische initiatief van Nathalie.

Pagina 1 van 4  > >>