Alarmnummer: 0251-215454
24 uur per dag bereikbaar

Tot ons werkgebied behoren: Akersloot, Bakkum, Beverwijk, Castricum, Heemskerk, Limmen, Uitgeest, Velsen-Noord, Wijk aan Zee en de Woude

Spoedgeval of niet?

Er is niet altijd sprake van een spoedgeval. Wilt u zeker weten of dit het geval is?

Gevonden vermist

Nieuws

Pagina 1 van 4  > >>

24 maart 2018

Na herkeuring heeft Dierenambulance Kennemerland wederom het keurmerk van Stichting Dierkeur gekregen. 

Wilt u weten wat het keurmerk inhoud, klik dan hier.

23 januari 2018

Dierenambulance Kennemerland is op zoek naar een vrijwilliger voor de onderstaande functie.

Beheerder ambulances, inventaris, materialen, gereedschappen

Omschrijving
Dierenambulance Kennemerland met ca. 100 vrijwilligers is 24 uur, 7 dagen per week paraat met 2 ambulances en een reserveambulance voor o.a. het vervoeren van zieke/gewonde dieren naar een dierenarts, en zwerfdieren naar opvangcentra. Het spreekt van zelf dat de rijders dienen te beschikken over een goed onderhouden ambulance met deugdelijk materiaal. De rijders hebben ook de taak zorg te dragen voor een nette en schone ambulance met aangevulde materialen vóór de overdracht aan de opvolgende rijder. Beiden dienen een controle uit te voeren bij overdracht. Voor het onderhoud van de ambulances, zoals technisch in orde, afspraken maken voor onderhoudsbeurten, reparaties e.d. en controle op de inventaris, aanvullingen, reparaties en vervanging van de materialen zoeken wij een vrijwilliger. Tevens zal deze toezien op een correcte overdracht van de ambulances, controle van de dienstrapportages en indien nodig de rijders aanspreken als een en ander niet (helemaal) in orde is.

Wij zoeken
Iemand met 2 rechterhanden en enige (auto)technische kennis. Communicatief vaardig en heeft een natuurlijk overwicht (overtuigt door manier van optreden), maar houdt ook altijd rekening met de collega vrijwilligers en eventuele bijzondere omstandigheden. Verder kalm, ontspannen, zelfverzekerd. Enig gevoel voor humor is zeker meegenomen.

Deze functie is voor een langere periode.
Aantal uren in overleg.
Werkdagen/tijden in overleg.

Wij bieden
Een goede (dierenwelzijn) vrijetijdsinvulling, een gezellige sfeer, afwisseling.

Contact
Indien u interesse heeft in deze functie, kunt u contact opnemen met Dierenambulance Kennemerland 0251-215454 en vragen naar Dhr. Vogelzang.

 

 

 

 

25 oktober 2017

Ook dit jaar was de Open Dag van de DAK weer een groot succes, wel wat wind maar dit jaar geen regen. Via deze weg willen wij ook alle gasten bedanken die tijdens de Open Dag aanwezig waren.

Klik op onderstaande foto om doorgelinkt te worden naar de site van Sanne van der Valk om alle leuke foto's te kunnen bekijken.

 

20 oktober 2017

Bij Kliniek voor Gezelschapsdieren in Uitgeest zijn vorige week drie honden binnengebracht die stoned leken. Mogelijk door het eten van poep van junkies.

http://www.nhnieuws.nl/nieuws/213811/Honden-belanden-stoned-bij-dierenarts-na-loslopen-in-uitlaatgebied-Uitgeest

07 oktober 2017

251tv heeft tijdens de open dag op 1 oktober gefilmd. Het geeft een hele leuke en informatieve impressie van deze dag. Klik op de volgende link om het filmpje te bekijken: https://www.youtube.com/watch?v=q-ajeM_VonM 

Pagina 1 van 4  > >>