Skip to main content
Ons werkgebied: Beverwijk, Heemskerk, Uitgeest, Velsen-Noord, Wijk aan Zee

Wij zijn opzoek naar jou!!

Wij zijn opzoek naar jou!!

 

Heb jij een groot hart voor dieren en wil je graag iets betekenen voor onze harige en gevederde vrienden in nood? Bij ons is geen dag hetzelfde. De Dierenambulance Kennemerland in Heemskerk is dringend op zoek naar rijders voor op onze ambulances. (en diverse andere disciplines)


Bij de dierenambulance help je dieren in nood en zorg je ervoor dat ze de hulp krijgen die nodig is, bijvoorbeeld door ze te vervoeren naar de dierenarts en vervoeren van zwerf- en wilde dieren naar een opvang. Het komt ook wel eens voor dat een dier overleden is en dat je deze dan moet ophalen. Het werk op de dierenambulance is afwisselend, uitdagend en ontzettend dankbaar. Wij zijn vooral op zoek naar rijders voor de avond en nacht en weekenden, waarbij je dan vanuit huis werkt. Werkdagen en -tijden in overleg en er heerst een fijne werksfeer. Wij verzorgen je opleiding en voor een gedegen inwerktraject, en gaan ervan uit dat wij voor langere tijd met jou een verbintenis aangaan. Wij vragen mensen met een grote affiniteit met dieren, goede sociale en communicatieve vaardigheden en die zich samen met de andere vrijwilligers willen inzetten voor het goede doel. Sluit je aan bij ons team en zorg voor een betere wereld voor onze harige en gevederde vrienden!

Wil je niet rijden maar wel betekenisvol werk doen?
Tuinier je graag en wil je ons daar een handje bij helpen? Ook dan komen wij graag met jou in contact! Wij hebben een grote tuin die opnieuw ingericht moet worden, en hier hebben wij handjes bij nodig!
Ook hebben wij een groep handige mannen en vrouwen in ons klusteam, die allerhande klusjes uitvoeren aan ons pand. Lijkt dit je wat? Neem dan even contact met ons op.

De Dierenambulance Kennemerland is 24/7 paraat met 2 ambulances en een reserve-ambulance. Wij zijn gevestigd in Heemskerk.

Meer informatie vind je op www.dierenambulancekennemerland.nl