Skip to main content
Ons werkgebied: Beverwijk, Heemskerk, Uitgeest, Velsen-Noord, Wijk aan Zee

Open dag DAK

Open dag DAK

Nog snel even een leuk dagje uit mee pikken? Kom dan zondag 10 september aanstaande van 12.00-16.00 uur naar de Open Dag van de Dierenambulance Kennemerland.


Er valt namelijk van alles te zien, te doen en te beleven voor jong en oud. Want wat dacht je bijvoorbeeld van een ritje op een paard? Of een kijkje in de echte dierenambulance. Maak kennis met een echte imker en kom alles te weten over bijen! En dan heb ik het nog niet eens over alle dieren die je kunt bekijken. En waarvan je sommige zelfs aan kunt raken. Papegaaien, konijnen, zebravinken, reptielen, katten en zelfs een reuze vogelspin. Heb je nog genoeg energie over, dan kun je je lekker uitleven op het springkussen. Maar je kunt je natuurlijk ook laten schminken als een echte tijger, en op de foto met Bella en Bink. Verder is er gratis ijs en limonade voor kinderen en de volwassenen kunnen terecht voor een kop koffie/thee met wat lekkers. Uiteraard zijn er voor je trouwe viervoeter allerlei leuke dingen te koop.

We hopen op goed weer en nodigen iedereen uit om op zondag 10 september bij ons langs te komen aan de Kleine Houtweg 35 in Heemskerk.

Dit alles is mede mogelijk gemaakt door de standhouders aanwezig op onze Open Dag, die wij dan ook hartelijk danken:

Kattentrimsalon sKATtig, Konijnenadviesbureau Jessica Sluis, Schminkmevrouw Anneke en vriendin Maureen, Daan’s Horses, Dierenkliniek Castricum, Hondentraining by Amy, Zeehondencentrum Pieterburen, Kitten&Co, PbDier, Reptielen Adviescentrum, Bosw8er, Kinderboerderij de Baak, Koicentrum IJmond, Wildopvang Krommenie, Imker Henk Bakker, Veel in Hout (Hartekamp groep), VONK College