Alarmnummer: 0251-215454
24 uur per dag bereikbaar

Tot ons werkgebied behoren: Beverwijk, Heemskerk, Uitgeest, Velsen-Noord, Wijk aan Zee 

Voorlichting op scholen

Op het gebied van educatie en voorlichting zijn wij ook actief. De Stichting Dierenambulance Kennemerland geeft onder andere voorlichting op scholen en aan verenigingen. Jong geleerd is oud gedaan! Wij vertellen u graag wat we doen, hoe we dat doen en waarmee we dat doen. 

Wilt u dat we een presentatie houden bij u op school of de vereniging? Of dat kinderen een spreekbeurt over de dierenambulance houden? Bel ons dan gerust om informatie te krijgen en een afspraak te maken. Wij komen dan langs met de dierenambulance. In het geval van een spreekbeurt kunnen kinderen op de onderstaande afbeelding klikken om ons spreekbeurtenboek te openen om hun spreekbeurt zo goed mogelijk te kunnen doen. Ook bij een spreekbeurt kunnen wij op afspraak met de ambulance langskomen.

Onderwerpen zijn bijvoorbeeld:

Voorlichting voor scholen

Sinds november 2015 is het ook mogelijk dat schoolklassen bij ons op bezoek komen. Met de nieuwbouw is er een lokaal gecreeërd waar ook presentaties gehouden kunnen worden. We hebben dan ook een speciale presentatie voor het basisonderwijs gemaakt die we via de beamer kunnen tonen. Hierna zal een rondleiding plaats vinden, een kijkje in de dierenambulance en een klassenfoto voor de dierenambulance gemaakt worden. De volgorde kan wisselen, dit is afhankelijk van wanneer de ambulance beschikbaar is.

 

Deze voorlichtingen zijn kosteloos. Wij vinden de voorlichting over dieren en dierenwelzijn erg belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen en dit laat ze met andere ogen kijken naar dieren. Daarnaast is een bezoek aan onze locatie gegarandeerd gezellig en interessant. U krijgt dan een uniek kijkje achter de schermen.

Heeft u vragen over onze voorlichting? Heeft u wel interesse in een presentatie over onze organisatie? Kent u iemand die een spreekbeurt wilt houden over de Dierenambulance Kennemerland of wilt u met een klas langskomen? Bel dan gerust! Wij willen u graag informeren over de mogelijkheden. Neem contact op met 0251 215454 (doordeweeks van 09.00 tot 18.00 uur, 's zaterdags van 10.00 tot 17.00 uur) of stuur ons een e-mail en dan nemen wij contact met u op.