Alarmnummer: 0251-215454
24 uur per dag bereikbaar

Tot ons werkgebied behoren: Akersloot, Bakkum, Beverwijk, Castricum, Heemskerk, Limmen, Uitgeest, Velsen-Noord, Wijk aan Zee en de Woude

Spoedgeval of niet?

Er is niet altijd sprake van een spoedgeval. Wilt u zeker weten of dit het geval is?

Gevonden vermist

16 maart 2020

Belangrijke mededeling: maatregelen tgv corona


 Hierbij willen wij melden dat vanwege een aantal zieken c.q. vrijwilligers die niet kunnen of mogen werken vanwege lichte klachten, het kan voorkomen dat wij alleen nooddiensten kunnen draaien. Dit houdt in dat het kan zijn dat wij met name in de avond en nacht alleen rijden voor situaties waar acute medische hulp nodig is. Alle andere meldingen zullen door de dienstdoende rijder(s) worden aangenomen en de volgende ochtend in behandeling worden genomen. Het kan ook zijn dat u wordt gevraagd de volgende ochtend zelf de centrale te bellen vanaf 9.00 uur, zaterdag vanaf 10.00 uur op 0251-215454.

 

Extra maatregelen:

Indien er gebeld wordt om een gevonden dier bij u thuis op te halen dan vragen wij u deze buiten te overhandigen of in een doosje klaar te zetten. Ingeval wij uw eigen dier ophalen bijv. om naar de dierenarts te gaan, indien mogelijk, meegeven in eigen transportmandje of kooi. In alle andere gevallen zullen de rijders zorgen voor adequate hygiëne maatregelen.