Alarmnummer: 0251-215454
24 uur per dag bereikbaar

Tot ons werkgebied behoren: Akersloot, Bakkum, Beverwijk, Castricum, Heemskerk, Limmen, Uitgeest, Velsen-Noord, Wijk aan Zee en de Woude

Spoedgeval of niet?

Er is niet altijd sprake van een spoedgeval. Wilt u zeker weten of dit het geval is?

Gevonden vermist

Laatste nieuws

15 september 2019 Open Dag enorm succes
09 september 2019 "Dronken" schaap
14 augustus 2019 Open Dag DAK 15 september

14 augustus 2019

Open Dag DAK 15 september


Zondag 15 september is het weer zover: de jaarlijkse open dag van Dierenambulance Kennemerland! Dit jaar iets eerder dan normaal omdat meerdere organisaties iets organiseren rond dierendag en wij jullie de gelegenheid willen geven om bij ons lang te komen.

Van 12:00 tot 16:00 zetten wij onze deuren open zodat iedereen een kijkje achter de schermen kan nemen. Daarbij worden we ook dit jaar weer vergezeld door vele leuke en interessante standhouders!

Er is genoeg te doen en zien voor jong en oud. Maak kennis met de uilen van familie Zijlstra, ontmoet de fretten van Frettig Gestoord, maak een ritje op de paarden van Daan’s Horses, en zijn dat reptielen en slangen?! De schapen, pony Dora en hopelijk ook varken Spekkie vinden het ook gezellig als je ze een aai over hun bol komt geven. Vergeet ook geen kijkje te nemen in de dierenambulance, bij de imker, Franse Hangoorstal Roxies, de Dierenpolitie, Wildopvang Krommenie, Stichting Zwerfkat Havengebied IJmuiden, Stichting Gezelschapsdier, Vleermuisopvang, Young Living (etherische oliën) en Dierenspeciaalzaak & sportprijzen Meijer. Maak kennis met Borduurcadeau Assendelft, Voeren zonder Zorgen, Driemzz en Kattentrimsalon sKATtig met Noorse Boskat Eddie. 

Opa Job van Theater Poppekus gaat ons helpen bij de kraam van de Dierenambulance en laat ons kennis maken met het boek Vampie & Tick van Cockie Vlietman Elk jaar is er ook een dierenarts aanwezig, dit jaar van dierenartspraktijk Anicura beverwijk.
Uniek dit jaar is de aanwezigheid van de Mobiele paardenkliniek De Lingehoeve Noord-Holland. En dan zijn er nog een paar van de gasten die onze open dag met ons vieren.

Voor de kinderen is er een gratis ijsje en limonade en onze schminkers staan klaar met de schmink en penselen. Wie na al het leuks nog energie over heeft, kan zich vermaken in het springkasteel. En wie weet ontmoeten jullie onze levensgrote mascottes nog.

Het Clusius College zorgt voor mooie bloemstukken om het geheel een nog feestelijker tintje te geven en vrijwilligster Laura zorgt er voor dat alles mooi op de foto komt.

We hopen op goed weer en nodigen iedereen uit om op zondag 15 september bij ons langs te komen aan de Kleine Houtweg 35 in Heemskerk.

De medewerkers en vrijwilligers van Dierenambulance Kennemerland