Alarmnummer: 0251-215454
24 uur per dag bereikbaar

Tot ons werkgebied behoren: Akersloot, Bakkum, Beverwijk, Castricum, Heemskerk, Limmen, Uitgeest, Velsen-Noord, Wijk aan Zee en de Woude

Spoedgeval of niet?

Er is niet altijd sprake van een spoedgeval. Wilt u zeker weten of dit het geval is?

Gevonden vermist

16 november 2018

Hereniging kat met baas na half jaar vermist door chip


We kregen een melding van Camping Bakkum of we een vangkooi wilde plaatsen op hun terein. Er liep namelijk al een tijdje een kat rond en die ging er steeds slechter uit zien. De camping medewerkers waren bezorgd om het diertje dus werd er vrijdag een vangkooi geplaatst. Zondag werd de vangkooi nog vervangen. En ja daar kwam het belletje, de kat was gevangen en werd door onze rijdster maandagochtend opgehaald. De kat is geplaatst op onze locatie en op onze Facebook en is even met rust gelaten.
Onze andere vrijwilliger heeft daarna de kat bekeken en gecheckt op chip.  De kat was gechipt en geregistreerd. Haar naam was Snuffel en ze kwam helemaal uit Edam.

De vrijwilliger heeft meteen gebeld en sprak de voicemail in, nog geen 10 min later belde de eigenaar en is meteen in de taxi gesprongen naar ons toe. In emotie vertelde hij dat ze sinds 24 juni 2018 werd vermist in Edam. Na wat blazen en grommen hoorde ze een bekende stem, en kwam het liefkozend proetje. Na ruim een half jaar werd ze eindelijk weer herenigd met haar baasje. Snuffel ging na haar grote avontuur weer lekker naar huis.