Alarmnummer: 0251-215454
24 uur per dag bereikbaar

Tot ons werkgebied behoren: Akersloot, Bakkum, Beverwijk, Castricum, Heemskerk, Limmen, Uitgeest, Velsen-Noord, Wijk aan Zee en de Woude

Spoedgeval of niet?

Er is niet altijd sprake van een spoedgeval. Wilt u zeker weten of dit het geval is?

Gevonden vermist

23 januari 2018

Vacature Beheerder ambulances, inventaris, materialen, gereedschappen


Dierenambulance Kennemerland is op zoek naar een vrijwilliger voor de onderstaande functie.

Beheerder ambulances, inventaris, materialen, gereedschappen

Omschrijving
Dierenambulance Kennemerland met ca. 100 vrijwilligers is 24 uur, 7 dagen per week paraat met 2 ambulances en een reserveambulance voor o.a. het vervoeren van zieke/gewonde dieren naar een dierenarts, en zwerfdieren naar opvangcentra. Het spreekt van zelf dat de rijders dienen te beschikken over een goed onderhouden ambulance met deugdelijk materiaal. De rijders hebben ook de taak zorg te dragen voor een nette en schone ambulance met aangevulde materialen vóór de overdracht aan de opvolgende rijder. Beiden dienen een controle uit te voeren bij overdracht. Voor het onderhoud van de ambulances, zoals technisch in orde, afspraken maken voor onderhoudsbeurten, reparaties e.d. en controle op de inventaris, aanvullingen, reparaties en vervanging van de materialen zoeken wij een vrijwilliger. Tevens zal deze toezien op een correcte overdracht van de ambulances, controle van de dienstrapportages en indien nodig de rijders aanspreken als een en ander niet (helemaal) in orde is.

Wij zoeken
Iemand met 2 rechterhanden en enige (auto)technische kennis. Communicatief vaardig en heeft een natuurlijk overwicht (overtuigt door manier van optreden), maar houdt ook altijd rekening met de collega vrijwilligers en eventuele bijzondere omstandigheden. Verder kalm, ontspannen, zelfverzekerd. Enig gevoel voor humor is zeker meegenomen.

Deze functie is voor een langere periode.
Aantal uren in overleg.
Werkdagen/tijden in overleg.

Wij bieden
Een goede (dierenwelzijn) vrijetijdsinvulling, een gezellige sfeer, afwisseling.

Contact
Indien u interesse heeft in deze functie, kunt u contact opnemen met Dierenambulance Kennemerland 0251-215454 en vragen naar Dhr. Vogelzang.