Alarmnummer: 0251-215454
24 uur per dag bereikbaar

Tot ons werkgebied behoren: Akersloot, Bakkum, Beverwijk, Castricum, Heemskerk, Limmen, Uitgeest, Velsen-Noord, Wijk aan Zee en de Woude

Staat uw dier in de lijst?

Neem contact met ons op via het bovenstaande alarmnummer.

Vermistmelding doorgeven

U kunt uw dier als vermist bij ons opgegeven door te bellen met ons alarmnummer. Maar u kunt uw vermist melding ook via de mail aan ons doorgeven. Wij willen dan graag de onderstaande gegevens van u weten. Ook graag een duidelijke foto van uw dier bijvoegen zodat wij deze kunnen vergelijken met de gevonden dieren. Het is belangrijk uw dier zo goed mogelijk te beschrijven. U kunt onderstaande link gebruiken om de kleur en vachtpatroon van uw kat te omschrijven. Ook hebben we een formulier dat u nu al van uw kat (of ander dier) kunt invullen. Handvaten-om-een-kat-te-beschrijven.pdf
Mocht u uw dier weer gevonden hebben, zou u ons dat dan willen laten weten zodat we uw dier weer kunnen verwijderen uit de vermist meldingen.

LET OP: als u hier een vermistmelding doorgeeft, komt deze direct in het systeem op de centrale en niet op de website. De vermistmelding zal de eerst volgende werkdag op de website geplaatst worden.
Onder onze regio vallen de gemeentes Castricum (met Akersloot en Limmen), Uitgeest, Heemskerk, Beverwijk (met Wijk aan Zee) en Velsen-Noord. Voor de overige dierenambulances kunt u hier kijken.

Als u een foutmelding krijgt, kan dit komen doordat de postcode met huisnummer niet goed zijn ingevoerd (of het systeem kent de combinatie van postcode/huisnummer niet). Kijkt u nog even goed of dit het geval is. Krijgt u een andere foutmelding, noteer dan welke foutmelding dit is en datum en tijdstip en mail dit naar ons mail adres, zodat wij kunnen nagaan waar het fout gaat.

 

Kleuren en vachtpatronen van katten

Wordt onderstaand formulier niet (goed) getoond? Klik dan hier.